INFO    INFO     INFO

Vi arbejder på at få vores system sat op til abonnementsbetaling, så i stedet for at betale for hele perioden, tilmelder du dit betalingskort, så betalingen bliver trukket 1 gang om måneden.
Vi forventer, at denne funktion bliver mulig efter d. 20 dec.


VIGTIGT hvis du er/har været aktiv i håndbold, badminton, gymnastik, dans eller på fitnessholdene er du allerede oprettet i systemet, og du kan logge ind som "Allerede medlem"
Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skriver du din mailadresse og trykker "Glemt adgangskode", så får du tilsendt en ny.
Hvis du aldrig har været aktiv i Skovsgård/Brovst KFUM IF vælger du " Nyt medlem"
 

Brik der giver adgang til centret udleveres på åbningsdagen d. 2 januar kl. 10.00-15.00 mod forvisning af købskvittering.
 
Tilmelding til Gymnastik,Dans og Fitness2019-2020


HUSK at det er den person, der skal gå på holdet, der skal tilmeldes!

Hvis der er flere i samme familie, der har været tilmeldt et hold under samme mobil nr. eller e-mail adresse vil alle navnene komme frem, når du logger ind. Så vælges den, der skal tilmeldes det aktuelle hold, og du fortsætter efter vejledningen.
 
Det er meget vigtigt, at det er det rigtige navn, der tilmeldes holdet (ikke mors eller fars) af hensyn til vores medlemsregistrering.
 
Hvis der sker ændringer i jeres persondata i løbet af sæsonen (især hvis I får nyt mobil nr. eller e-mail adresse) er det vigtigt, at I logger ind på hjemmesiden og retter jeres oplysninger - KLIK HER

Sig "ja tak" til at modtage nyheder i tilmeldingen, så du får alle de relevante beskeder fra dit hold og din træner.

SKULLE DER OPSTÅ PROBLEMER ELLER SPØRGSMÅL UNDERVEJS, ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE LONE RILDAU PÅ
26 79 79 59