Tilmelding Ungdomsspillere Badminton
Der er pt. fyldt på vores U09 og på vores U15-U17 hold som træner mandag og onsdage.
 


 
HUSK at det er den person, der skal gå på holdet, der skal tilmeldes!
 

Klik på det ønskede hold og klik på "Tilmeld".

Vær opmærksom på, at hvis den person, der tilmeldes var tilmeldt et hold i én af de 3 afdelinger i forrige sæson, så allerede er medlem og har fået en adgangskode.
 
Jeres brugernavn er enten mobil nr. eller e-mailadresse. Når I skal tilmelde jer næste sæson, skal I blot klikke på det ønskede hold og så logge ind som ”Allerede medlem”.
 
Hvis der er flere i samme familie, der har været tilmeldt et hold under samme mobil nr. eller e-mail adresse vil alle navnene komme frem, når I logger ind. Så vælges den, der skal tilmeldes det aktuelle hold, og I fortsætter efter vejledningen.
 
Det er meget vigtigt, at det er det rigtige navn, der tilmeldes holdet (ikke mors eller fars) af hensyn til vores medlemsregistrering.
 
Hvis der sker ændringer i jeres persondata i løbet af sæsonen (især hvis I får nyt mobil nr. eller e-mail adresse) er det vigtigt, at I logger ind på hjemmesiden og retter jeres oplysninger. 

Nedenstående oversigt viser årgangsinddelingen for ungdomsspillere i badminton samt prisen for sæsonen 2019/20.
 
 

Række Årgang Pris
U09 - U11 Begynder 2009 og yngre 400,-
U11 øvede - U13 2006 - 2009 650,-
U15 - U17/19 2000 - 2005 650,-


Er du ny kan du prøve 2-3 gange inden betaling.

Sæsonopstart onsdag den 4. september 2019 i Brovst.

Betalingen skal være foretaget inden 1. oktober 2019.

Spørgsmål rettes til Stefan Busk mail: sbkfumifbad@gmail.com, tlf: 22 84 55 84
 
Uddeling af puljemidler

 
DGI Inklusion administrerer midler fra Kulturministeriet, Indenrigs- og Socialministeriet samt Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration til at forbedre børn og unges deltagelse i det lokale idræts- og foreningsliv, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for disse børns og unges deltagelse i en idræts- eller foreningsaktivitet.


Det vil sige at børn og unge op til 18 år hvis forældre er vanskeligt stillede enten af etniske, kulturelle eller økonomiske årsager, i gemmen lokalforeningen har mulighed for ansøge om støtte til kontingenter, udstyr og beklædning samt stævner og lejre.


Yderligere oplysninger: http://www.dgi.dk/arkiv/2014/03/05/soeg-puljemidler-til-udsatte-boern-og-unge 
Læs med om Cookies her: /Cookies