Tilmelding / Betaling - Sæson 2019/20

 
HUSK at det er den person, der skal gå på holdet, der skal tilmeldes!
 

Sådan gør du hvis:

"Jeg eller nogen i min famile har aldrig været medlem af Skovsgård/Brovst KFUM IF før"
Klik på det ønskede hold og klik på "Tilmeld" og "Nyt medlem" - følg vejledningen.

"Jeg eller andre i min familie har været tilmeldt et hold i én af de 4 afdelinger engang"
Så er du allerede medlem og har et brugernavn og en adgangskode.  
Dit brugernavn er enten mobil nr. eller e-mailadresse.  Du skal du blot klikke på det ønskede hold og så logge ind som ”Allerede medlem”.
Hvis du mangler en adgangskode, trykker du bare "Glemt adgangskode" og får tilsendt en ny
 
Hvis der er flere i samme familie, der har været tilmeldt et hold under samme mobil nr. eller e-mail adresse vil alle navnene komme frem, når du logger ind. Så vælges den, der skal tilmeldes det aktuelle hold, og du fortsætter efter vejledningen.
 
Det er meget vigtigt, at det er det rigtige navn, der tilmeldes holdet (ikke mors eller fars) af hensyn til vores medlemsregistrering.
 
Hvis der sker ændringer i jeres persondata i løbet af sæsonen (især hvis I får nyt mobil nr. eller e-mail adresse) er det vigtigt, at I logger ind på hjemmesiden og retter jeres oplysninger - KLIK HER

VIGTIGT - hvis du framelder nyheder på mail, vil du gå glip af ALLE mails fra os - også dem, der har vigtige informationer om dit hold, træninger og andre ting. Vi sender som regel ikke nyhedsmails ud - kun mails, der vedrører dig og dit hold.

Hvis du ikke modtager mails fra os kan du ændre dine indstillinger her: /Medlemslogin

Tilmelding og betaling til gymnastik, dans, og holdtræning

Tilmelding til Brovst Motion og Fitness


Tilmelding og betaling til badminton

 

Tilmelding og betaling til håndbold


Tilmelding og betaling til E-sport


 
DGI Inklusion administrerer midler fra Kulturministeriet, Indenrigs- og Socialministeriet samt Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration til at forbedre børn og unges deltagelse i det lokale idræts- og foreningsliv, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for disse børns og unges deltagelse i en idræts- eller foreningsaktivitet.


Det vil sige at børn og unge op til 18 år hvis forældre er vanskeligt stillede enten af etniske, kulturelle eller økonomiske årsager, i gemmen lokalforeningen har mulighed for ansøge om støtte til kontingenter, udstyr og beklædning samt stævner og lejre.


Yderligere oplysniger:  https://www.dgi.dk/samarbejd/om-vores-indsatser/programomraader/dgi-inklusion/sociooekonomisk-udsatte-borgere/pulje-foreningsliv-for-alle


 
Læs med om Cookies her: /Cookies